Animal balloons craft / Zvířátka z nafukovacích balónků

Terky krásný páv. Trochu ji s tím pomohla její kamarádka Anička. Holky by spolu měli tvořit častěji.

Zajíc od Elišky. Eliška je malá, ale tvoří ve velkém. Rozhodně má obdiv za nakašírování dvou velkých nafukovacích balónků. I větší výtvarníci s tím měli problémy.

Tobi překvapil svojí jednoduchou originalitou. Byl první kdo měl hotovo. Prostě nafoukl míč, nakašíroval, z kartonu přidal bodliny a vznikl krásný ježek do kouzelného lesa.

 
Anička z balónku vytvořila nádherného pavouka. Takového si dovedu představit i jako domácího mazlíčka. A velká pochvala za nápad s pavučinou.

Sovičky máme tři. Tahle je od Lucky. Lucka je velká optimistka a tak i její intelektuální sova hýří barvami. Navíc je má krásně sladěné.

Alice a její sova. Alice byla po celý rok velice rozumná, spolehlivá a automaticky jsem si ji zařadila mezi starší dívky. Když mi prozradila, že chodí do třetí třídy, musela jsem ji složit poklonu za její pokročilou tvorbu. 
Debí se svojí moudrou sovou. Debí sovičku postavila na větev z kartonové trubky a vybavila svým zápisníčkem. A takto důkladně Debi přistupuje k celé své tvorbě. 
Kachnička od Naty. Naty se nakonec povedlo udělat kachničku z dvou koulí, což z nafukovacího míče není úolně jednoduché, ty se blíží spíše tvaru vejce. Ale díky kulatým tvarům a vybraným barvičkám kachnička získala na roztomilosti.

Vidíte tu modrofialovou chobotnici (mimozemšťana) v pravo za kamenem. To je originál od Kačky (v bílém tričku). Kačka k chobotnici vytvořila rybník a na něm leknín. Ale největší práci ji daly chapadla, jsou kašírované z brček a nechtěly udržet obrovské tělo.

Tom a jeho myška. Toma jsem zlobila, protože jsme se nemohli dohodnout, jestli to je myška nebo divoké prasátko. V každém případě s Tomem se přu ráda, je fantasticky komunikativní.


Julčin myšák. Julča má cit na optimistické barvičky. Její tvorba je vždy plná radosti. A aby ne, Julču jsem ještě nikdy nezažila smutnou.

Terka s vlkem a foto výše, její džínový dráček se smaragdovýma očima. Tento rok Terka ukázala svoje velké výtvarné vlohy, tedy nejen výtvarné. Je to silná a nekonvenční holčina. Její tvorba vždy přesáhla hranice zadání.  

Bohužel chybí fotečky:
 Aničky kloboučník.
Nikči růžové prasátko pokladnička.
Hančin páv.

A takto vypadá bordýlek na naší výtvarce:


Komentáře